услуги

 Кризисно реагиране

кратко описание

 Кризисно реагиране

Готовност за бързо и ефективно действие при кризисни ситуации. Координиране на действия с организации за спешна помощ и правоохранителни органи.

Какво ще получите:

Идентификация на кризисната ситуация

Оценка на проблема

Ефективна комуникация

Специализиран екип за управление на събитията

Изпълнение на плана по най-ефикасен начин

описание на услугата

За услугата

Кризисното реагиране е процес, чрез който управляваме кризисни ситуации, които могат да се случат в организация, общност, регион или държава. Този процес включва определени стратегии, действия и ресурси, които се активират, за да се справят с кризата и да се намали въздействието й. Тази услуга е от съществено значение за защитата на животи, имущество и обществената стабилност и изисква добра подготовка, координация и професионализъм.

цени

Прозрачни и гъвкави условия

Индивидуално изготвяне на оферта спрямо изискванията на клиента.

услуги

Всички услуги от Kappa Security Group

Физическа охрана

Професионални охранители с дългогодишен опит в сферата, готови да защитят Вас и вашите близки. 24/7 патрулиране и наблюдение на обекти, включително бизнес сгради, складове, търговски центрове и други.

Лична охрана

Защита на високопоставени членове на обществото, звезди, изпълнителни директори и др. Екипи от опитни и дискретни лични охранители, готови да предприемат необходимите мерки за безопасност.

Охрана на мероприятия

Осигуряване на безопасността на специални събития, концерти, спортни мероприятия и други. Координиране на мерки за сигурност и контрол на тълпата.

Консултации по сигурност

Оценка на рисковете и нуждите за сигурност на клиентите.Изготвяне на персонализирани планове за сигурност.

 Кризисно реагиране

Готовност за бързо и ефективно действие при кризисни ситуации. Координиране на действия с организации за спешна помощ и правоохранителни органи.

Изпрати своето запитване