услуги

Охрана на мероприятия

кратко описание

Охрана на мероприятия

Осигуряване на безопасността на специални събития, концерти, спортни мероприятия и други. Координиране на мерки за сигурност и контрол на тълпата.

Какво ще получите:

Стриктно изпълнение на предварително изготвен охранителен план

Регулиране и контрол на достъпа

Осигуряване на безопасното провеждане на мероприятието

Контрол на тълпата

Опазване на изпълнителите и участниците

описание на услугата

За услугата

Охраната на масови мероприятия е специализиран вид охранителна услуга, предоставяна по време на големи обществени събития, като концерти, спортни събития, фестивали, политически митинги, културни събори и други подобни мероприятия, на които участват големи групи хора. Охраната на масови мероприятия е от съществено значение, за да се гарантира, че такива събития се провеждат сигурно и без инциденти. Нашите екипи предоставят осигуряване на безопасното провеждане на мероприятието, контрол на достъпа и тълпата, и защита на изпълнители и участници.

цени

Прозрачни и гъвкави условия

Индивидуално изготвяне на оферта спрямо изискванията на клиента.

услуги

Всички услуги от Kappa Security Group

Физическа охрана

Професионални охранители с дългогодишен опит в сферата, готови да защитят Вас и вашите близки. 24/7 патрулиране и наблюдение на обекти, включително бизнес сгради, складове, търговски центрове и други.

Лична охрана

Защита на високопоставени членове на обществото, звезди, изпълнителни директори и др. Екипи от опитни и дискретни лични охранители, готови да предприемат необходимите мерки за безопасност.

Охрана на мероприятия

Осигуряване на безопасността на специални събития, концерти, спортни мероприятия и други. Координиране на мерки за сигурност и контрол на тълпата.

Консултации по сигурност

Оценка на рисковете и нуждите за сигурност на клиентите.Изготвяне на персонализирани планове за сигурност.

 Кризисно реагиране

Готовност за бързо и ефективно действие при кризисни ситуации. Координиране на действия с организации за спешна помощ и правоохранителни органи.

Изпрати своето запитване