за нас

Екипът зад вашата сигурност

години опит
0 +
събития
0 +
клиента
0 +
сертификата
0 +

услуги

Всичко нужно за вашата сигурност

Нашата охранителна фирма предлага широка гама от професионални услуги, които гарантират сигурността и защитата на клиентите ни. Съчетаваме най-новите технологии с експертни знания и опит, за да отговорим на всички сигурностни нужди на нашите клиенти. Отзивчиви, ангажирани и винаги на първа линия, ние сме готови да защитим вас, вашите имоти и активи.

Нашият екип от охранители се отличава с професионализъм, отговорност и надеждност. Със задълбочен подход и личен интерес в сигурността на нашите клиенти, ние сме готови да гарантираме пълна защита и спокойствие. Вярваме, че всеки бизнес и личност заслужава най-добрата възможна защита и това е точно това, което предоставяме.

Физическа охрана

Професионални охранители с дългогодишен опит в сферата, готови да защитят Вас и вашите близки. 24/7 патрулиране и наблюдение на обекти, включително бизнес сгради, складове, търговски центрове и други.

Лична охрана

Защита на високопоставени членове на обществото, звезди, изпълнителни директори и др. Екипи от опитни и дискретни лични охранители, готови да предприемат необходимите мерки за безопасност.

Охрана на мероприятия

Осигуряване на безопасността на специални събития, концерти, спортни мероприятия и други. Координиране на мерки за сигурност и контрол на тълпата.

Консултации по сигурност

Оценка на рисковете и нуждите за сигурност на клиентите.Изготвяне на персонализирани планове за сигурност.

 Кризисно реагиране

Готовност за бързо и ефективно действие при кризисни ситуации. Координиране на действия с организации за спешна помощ и правоохранителни органи.

сертификати

Изпрати своето запитване